ARTICLES

mercredi 9 octobre 2019

DAECH’in Kürtlere Trump’ın suçuyla saldırmasını engelleyen Erdoğan’a karşı, antifaşistlerin bir KurdFaso ilan etmesi, bir CanaanFaso’yu desteklemesi ve terörist Türkiye’nin sökülmesi çağrısında bulunması gerekiyor.


Julie Amadis tarafından
ve Yanick Toutain
#IpEaVaEaFaF
09/10/2019

"Donald Trump, Erdoğan'ın Suriye ile Kürtleri katletmesi için DAEŞ ile savaşan birliklerini YPG'den çekmesi için yer bıraktı.
20 Aralık Perşembe günü Donald Trump, Daesh ile savaşmak için kuzey Suriye'de bulunan birliklerini geri çektiğini açıkladı.
(3 Ocak 2019 tarihli #IpEaVaEaFaF maddesi)




türkçeye Google Çevirisi



3 Ocak 2019 - 9 ay önce yayınlanan makalemiz güncel. Önerilen çözümler her zaman devrimciler tarafından uygulanacak çözümlerdir.

Trump, Erdoğan’ın Kürtleri katletmesi ve Kürt devrini ezmesi için Suriye’den birliklerini geri çekti



DAECH’in Kürtlere Trump’ın suçuyla saldırmasını engelleyen Erdoğan’a karşı, antifaşistlerin bir KurdFaso ilan etmesi, bir CanaanFaso’yu desteklemesi ve terörist Türkiye’nin sökülmesi çağrısında bulunması gerekiyor.


Trump maskeyi düşürdü.
Trump’ın, Daesh’in yaratıcısı olan Hillary Clinton’ın cumhurbaşkanı olmasını engellemek için seçtiği seçmenlere verdiği sözleri yerine getirmek için Daesh teröristleriyle asgari düzeyde mücadele etmekle yükümlüdür.

Bütün bunlar bitti.
Trump seçim üssüne ihanet etmeye devam ediyor .... Clinton'ın politik çizgisine yaklaşmak için DAECH, Suriye, Irak vb. Dosyalar üzerinde asla durmuyor.
Trump şimdi Erdoğan'ın Kürtleri özgürce öldürmesine izin veriyor ...

Erdoğan'ın birlikleri Suriye'ye yeni girdi!


🔵🇸🇾|🇹🇷L’OFFENSIVE - Le président turc vient officiellement d’annoncer le début d’une opération militaire menée par Ankara contre les milices kurdes dans le nord-est de la (FR24).

60 personnes parlent à ce sujet

Cihatçıların güçlü bir müttefiki Türkiye var. Birlikte Kürt devrimcilerle savaşıyorlar.


Düşük askeri kuvvetleri olan Kürtler, hem DAEŞ El Kaide hem de Türk müttefikleri ile savaşmaya devam ediyor.

Hier contre Daesh et Al Qaida aujourd'hui contre leur père Erdogan, les jeunes kurdes ont pris encore une fois des armes pour se défendre. Les images viennent de Serekaniyé. Les habitants se préparent à défendre leur ville.

218 personnes parlent à ce sujet

6 kişi zaten öldü !!


3 Ocak 2019 - 9 ay önce yayınlanan makalemiz güncel. Önerilen çözümler her zaman devrimciler tarafından uygulanacak çözümlerdir.

Trump, Erdoğan’ın Kürtleri katletmesi ve Kürt devrini ezmesi için Suriye’den birliklerini geri çekti




Julie Amadis tarafından
Yanick Toutain ile
#IpEaVaEaFaF
2018/03/01

Kürt liderleri, arkeo-Marksist ızgaraları (1917 Nisan'ında Lenin tarafından geliştirilen gerçek Marksist düşüncenin Mao-stal dejenerasyonundan kaynaklanacak şekilde) tarafından kör edilmediyse, açıkça bir #KURDFASO insaniratı talep edecektir. Ortadoğu'nun (Türkiye, Suriye, Lübnan, İsrail, Gazze, Batı Şeria, Ürdün…) eşitlikçi güçleriyle ve Irak ve İran'ın eşitlikçi ve hümanist güçleriyle ittifak içinde.
Aynı zamanda, 45M nüfuslu bir Kürt Fasosu'nun kurulmasını ve çok sayıda nüfuslu bir Kanadalı Faso (Suriye, Lübnan, İsrail, Gazze, Batı Şeria, Ürdün füzyonu) oluşturulmasını destekleyecekti.

#Syria #Afrin NATO’nun suçlu saldırısına tek cevap Erdoğan Trump Macron’a Afrin’in anti-faşistleri NATO’yu ve böylece geri çekilebilir delegelerin katıldığı bir İnsani Devrim’i 25

#TürkiyeElections: DAEŞ'in Katar ve Suudi Arabistan'la yarattığı üç kişiden biri olan Erdoğan'ı meşrulaştırmak için Grotesk seçim sirki

İSLAMOFAŞÇI ÖNLERİNDE TRUMP ÖRTÜLERİ
DAEK VE KİRALAMA ERDOĞAN MESAFEDİ
YALNIZCA DOĞRU ANTEN TERÖRİST ÇALIŞMALARI


Donald Trump, Erdoğan'ın Suriye ile Kürtleri katletmesine ve DAEŞ ile savaşan askerlerini YPG'den çekmesine izin verdi.
20 Aralık Perşembe, Donald Trump, Daesh ile savaşmak için kuzey Suriye'de bulunan birliklerini geri çektiğini açıkladı.
Donald Trump, Pazartesi günü Twitter’da ABD askeri birliklerinin Suriye’de çekilmesinin yavaş olacağını söyledi. Ayrıca bölgedeki İslam Devleti (İD) grubuna karşı başarısını yineledi. "Donald Trump'tan başka biri, başkan olduğumda İD'nin istila ettiği bir pazar olan Suriye'de yaptığım şeyi yapmış olsaydı, o bir ulusal kahraman olurdu. İslam Devleti, pratikte ortadan kayboldu, biz yavaş yavaş aileleriyle bağlantı kurmak için birliklerimizi gönderiyoruz, IS'den kalanlar ile savaşırken, "tweetledi. Le Figaro
Bu süreçte DAECH’in Hillary Clinton’un (Seoud ve Al Thani’yle birlikte) üç yaratıcısından biri olan Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, YPG Kürtlerini (Daesh’le savaşanlar) aynı zamanda Daesh’e katlayacağını söyledi.

Erdoğan, İstanbul’daki bir konuşma sırasında soğuk bir şekilde ülkesinin “YPG [ Kürt milisleri ] ve Daech’in [ İslam’ın Arapça kısaltması ] kalıntılarını” ortadan kaldırmaya çalışacağına dair güvence verdi. obs

DAEK'İN ÜÇ YARATICILARINDAN ERDOĞAN YPG'NİN ÜZERİNE GELMESİ İÇİN DAECH YANINDA


Erdoğan'ın davranışını izleyen herkes, kabul ettiği DAECH ile asla savaşmaya niyetli olmadığını çok iyi biliyor. Herkes katledilenlerin, cihatçıların tek gerçek savaşçıları olan Kürtler olduğunu bilir.


Bir yıl önce bu blog # IpEaVaEaFaF bu makaleyi yayınladı:

Türkiye: Erdoğan, Suriye'ye karşı devrimci bir istila hazırladı

Cihadistlerin Suriye'de her gün topraklarını kaybettikleri bir zamanda, bu teröristlerin ABD'den (Clinton Obama kampı), Türkiye'den ve Fransa'dan aldığı koşulsuz desteğe rağmen (Claude Angeli du Canard'ın makalesine bakınız). Enchainé du 17/01/2018), Erdoğan, Suriye’de DAEŞ'in İslamcı faşistleriyle cesurca savaşan Kürt anti-faşist güçlere saldırmaya karar veriyor.
Erdoğan, Suriye’de Afrin’in Kürt kentine saldırmaya hazırlanıyor.



“Resmi olarak, askeri operasyon henüz başlatılmadı, ancak savunma bakanı, Türk ordusunun zaten Suriye topraklarına topçu attığını doğruladı. Suriye sınırına doğru asker ve teçhizat hareketleri.
Bugün Savunma Bakanı bunu doğruluyor: Türk ordusu Afrin bölgesindeki Kürt pozisyonlarını bombalıyor. Suriye topraklarında hala Türk askerleri yok, ancak Savunma Bakanı'nın söylediklerini satırlar arasında okursak bu sadece bir zaman meselesi. ” RFI



JİHADİST İSLAMOFASİSTİST RIBANAZİS'E KARŞI KADINLAR VE ERKEKLERİN KURSU VE WORTHY MÜCADELESİ

Ana partisi PYD (Demokratik Birlik Partisi) ve askeri kanadı olan YPG (Kürt halkının Koruma Birimleri) ile birlikte Kürtler, gerçekten de mücadele eden ve cihadçıların başında gelenler.
2012'den beri Afrin'in parçası olduğu yarı özerk bir bölge kurdular (isteyen ülke
Erdoğan'ı) kuzey ve kuzeydoğu Suriye'de düşürdü.
Cihatçılarla savaşan bir grup olan Suriye Demokratik Güçlerine hâkim olan Kürtlerdir.
Cesur ve onurlu bir mücadele yürüttüler ve Abu Bakr-Baghdadi'nin grubunu, Rakka Eyaleti'ndeki Tall Abyad Eyaleti, Halep'teki Kobani ve Minbej kentlerinden ve eyaletin yerlerinden başarıyla takip ettiler. Hassake'den.
Ve iki aydan fazla bir süre önce, cihadların başkenti Rakka'yı 17 Ekim 2017'de devraldılar.

Suriye Demokratik Güçleri (SDF) komutanı Rojda Felat, "Fırat'ta Öfke" ye liderlik eden Rojda Felat " İslam Devleti'ne ( EI ) hizmet etmeyi reddetmekle suçlanan masum insanların kafasını kesti ." Suriye, Rakka kentinde operasyonlar. Bu şehir nihayet aylarca cihadların arka üssü olarak hizmet ettikten sonra serbest bırakıldı ve İD, "halifelik" teröristinin başkentini ilan etti . zaman
Rakka'nın serbest bırakılmasından sonra FDS Komutanı Rojda Felat
Suriye'deki cihad örgütlerine karşı anti-faşist mücadelede kadınlar çok yer alıyor.
Savaşçıların yarısı kadındır.

"Suriye'de, savaşçılar , Fransa'daki Kürt Enstitüsü'nden Sandrine Alexie'ye göre, PKK'ya bağlı Kürt Halk Savunma Birlikleri'nin DAEŞ'e karşı savaşan (yaklaşık 40.000 asker) birliği olan YPG'nin" yarısını "oluşturacaklar. 20 dakika

Yeniden icat edilmiş bir İslam adına olan bu delice manipülatörler kadınların yaşamalarını yasaklamak istiyor (gizlenmeye odaklanmak, hayatın zevklerini yasaklamak, onları dövmek ...) Kürt feministleri arasında birçok meslek oluşturdular. Tüm kadınların hayatta kalması tehlikede ve birçok Kürt kadını okuldan atıldı; mesleki yaşamları, cihatçıların müstehcenliği ile mücadeleye girmek için okulu bıraktı.

AFP'ye bir Kürt savaşçısı , "[Daesh] ile mücadelemiz, kadınları bu tutuma ve bu düşünce tarzına karşı korumayı hedefliyor" diyor . 20 dakika

Mücadele devam ediyor ve günlük. Bilgi Rojava'nın son tweet'i bunu kanıtlıyor.


Des affrontements violents en cours entre la force de protection du peuple, YPG et les djihadistes/chiens/militaires de Erdogan au village de Zoyana, nord d'Alep

Voir les autres Tweets de InfoRojava-Kurdistan


ERDOĞAN CIA TIMBER SYCAMORE PLANI, CLINTON VE OBAMA'YA AÇILDI

2011 Arap Baharı, bütün bu Arap devrimlerini sızdırarak geri mücadele eden Amerikan kapitalistlerini korkuttu.
Suriye'de cihatçıları silahlandırmak ve eğitmek için genel bir plan hazırlandı. Bu plana Çınar Kereste Planı denir.

oku:

Barack Obama ve Hillary Clinton 8 Nisan 2013'te DAECH'i yarattı: kod adı Timber Sycamore (Suudi Arabistan'ı Finanse Etmek)


Fransa - ABD gibi - kendi yollarıyla (Amerikalılardan daha az önemli) Suriye'deki cihatçılara yardım etti.
Hollande ayrıca, Esama'ya Assad'a saldırıp Suriye'de DAEŞ'i getirme planını anlatması için Obama'yı da aradı, Obama, gizli savaşın Hollanda'nın teklifini reddettiğini tercih etti.

oku:

Suriye'de Terörizm: Lafarge, Politika Hollanda Fabius Clinton Obama'yı Finanse Etti (Zincirli Ördek'e göre 5.56 milyon dolar)

Erdoğan, Suriye'de her zaman cihad gruplarının müttefiki olmuştur.



Türk Milliyet gazetesi köşe yazarı Kadri Gürsel için Erdoğan, DAEŞ'in terörist lideri konumunda . Holihade'ye Erdoğan'ı Türkiye'deki bir cihad saldırısından sonra başsağlığı sunması için çağırdığı için sinirlendi. Erdoğan güçlü, bu gazetecinin ifadesini takiben kovuldu.
“Dış devlet başkanlarının İslâm Devleti’nin baş İslam Devlet Terörizm Lideri’ni kendisine taziye etmesi için çağırmaları utanç verici.” Le Figaro
Bir diğer Türk gazetesi olan "Cumhuriyet", Erdoğan’ın Suriye’deki cihatçılara silah verdiğini kanıtladı.
"Cuma günü Türkiye Cumhuriyet gazetesi, Ankara’nın İslamcı muhafazakar hükümeti tarafından şimdiye kadar şiddetle reddedilen hipotezi akla getiren bir video ve bir video yayınladı. 2014’ün başlarında Suriyeli isyancılara teslimatları silahlandırıyor. ve muhalif gazetesi, web sitesinde, resmen bir insani yardım kuruluşu tarafından resmen kiralanan, uyuşturucuların altına gizlenmiş, insani bir örgüt tarafından kiralanan ve Ocak 2014'te Suriye sınırına yakın Türk jandarması tarafından yakalanan havan mermileri görüntülerini yayınlıyor
Zincirli Ördek, 17 Ocak 2018 Çarşamba tarihli makalesinde, Fransa ve Türkiye'nin cihatçılara yardım ettiği konusunda ısrar ediyor. Claude Angeli, Macron'un cihad temasını Erdoğan'a söylememeye özen gösterdiği için ironiktir.
"Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 5 Ocak’ta Elysee Sarayı’nda aldığında Macron çok iyi korunuyordu.
Erdoğan
generallerinin çeşitli cihad gruplarıyla sürdürdüğü dostane ilişkileri suçluyorlar. En son örnek: 2017 sonbaharında Türk birlikleri, Idlib'in Suriye eyaletlerine eskortlar ve müttefikler olarak, eski adıyla daha iyi bilinen güçlü bir terörist hareket olan Tahrir al-Şam savaşçılarına girdi: El-Kaide'nin bir yan kuruluşu olan Al-Nosra "(17/01/2018 tarihli Duck Enchainé)




Cinayetler hiç durmadı.

YPG'ye katılarak Daesh'le savaşan herkes hayatlarını tehlikeye atıyor.

Avrupa'nın her yerinden gençler, eylemde ölen Olivier Le Clainche ve Anna Campbell gibi İslam savaşçılarıyla savaşmaya karar verdi.


Des volontaires étrangers quittent leur pays et meurent pour défendre la révolution kurde en Syrie. Quelles sont ses réussites et ses limites? Peut-elle survivre à ses ennemis? Dans @l1nterview n°1, deux combattants anarchistes témoignent. En vente sur https://l1nterview.com/2018/10/01/revolution-kurde-rojava-anarchistes-syrie-daech/ 

Voir l'image sur Twitter

21 personnes parlent à ce sujet

Anna Campbell Arnaud Beltrame, Olivier Clainche, Sekou Traore: Antifaşist cephesinde dört ölü kahraman, emperyalizmin cihatçıları VS Ribanazis milisleri

Olivier Le Clainche, "Kendal Breizh": Antifaşist direnişi Erdoğan müttefiki Daesh tarafından öldürüldü

Yorumcular, ABD birliklerinin Erdoğan'ın Kürtlere yönelik saldırılarını tamponladığını söyledi.
Fransa’nın 24’ün uluslararası köşe yazarı olan James André, “Amerikan’nın varlığı, Türklerin karşısında Kürtlerin güvenlik duvarıydı” dedi. Amerikalılar bir zamanlar Türklerle Kürtlerin müttefikiydi: Amerikalıları kaçırırsak Zeminde, bu bir Türk saldırısının mümkün olduğu anlamına geliyor ", diye devam ediyor 24

Trump birliklerini bastırdığından beri, Erdoğan suç kanadı büyütüyor ve saldırılar yapıyor.


KURDES İÇİN ÇÖZÜM: DEVRİLEBİLİR DELEGELER İLE KURDFASO İNSANOKRAT İNŞAATI


Kürt liderleri, arkeo-Marksist ızgaraları (1917 Nisan'ında Lenin tarafından geliştirilen gerçek Marksist düşüncenin Mao-stal dejenerasyonundan kaynaklanacak şekilde) tarafından kör edilmediyse, açıkça bir #KURDFASO insaniratı talep edeceklerdi. Ortadoğu'nun (Türkiye, Suriye, Lübnan, İsrail, Gazze, Batı Şeria, Ürdün…) eşitlikçi güçleriyle ve Irak ve İran'ın eşitlikçi ve hümanist güçleriyle ittifak içinde.
Aynı zamanda, 45M nüfuslu bir Kürt Fasosu'nun kurulmasını ve çok sayıda nüfuslu bir Kanadalı Faso (Suriye, Lübnan, İsrail, Gazze, Batı Şeria, Ürdün füzyonu) oluşturulmasını destekleyecekti.


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire